Aktuellt

Vi tar över driften av Kungsbackas simhallar

I veckan beslutade Kungsbacka kommun att tilldela Medley uppdraget att driva Kungsbackas simhallar från 1 januari 2020. Avtalet gäller i fem år med möjlighet till förlängning i ett och ett halvt år. I driften ingår såväl bad som relax, gym och café. Nya badhuset öppnar i juni 2020 men fram till dess driver Medley gamla simhallen.

- Det är fantastiskt roligt att Kungsbacka kommun gett oss detta förtroende. Det innebär också att vi får vår första anläggning på västkusten vilket är strategiskt viktigt för oss, säger Medleys VD Claes Mittjas.

– Jag är väldigt glad att vi får Medley som samarbetspartner. De är en professionell och erkänd aktör i branschen. Tillsammans med oss kan de fortsätta att utveckla våra anläggningar till attraktiva mötesplatser för träning och friskvård dit våra invånare gärna kommer för roliga upplevelser och för att ta hand om sin hälsa, säger Ulrika Granfors, förvaltningschef Kultur & Fritid.

- Vi är laddade för uppgiften och ser verkligen fram emot att tillsammans med Kungsbacka utveckla deras bad- och träningsanläggningar, fortsätter Claes Mittjas.