Aktuellt

Värva en vän - få hotellnatt

Avsluta ditt träningspass på bästa sätt – en god middag, skön hotellsäng och en välkomnande frukostbuffé. När du värvar en träningsmedlem innan 26 februari 2017 får du ett värdebevis på en hotellnatt för två personer.

Delad glädje är dubbel glädje. Värvar du en ny träningsmedlem får du, förutom glädjen av att träna med någon du tycker mycket om, ett värdebevis på en hotellnatt på ett av våra partnerhotell. Kanske blir det en present till er båda. Du och ditt sällskap betalar endast för middags- och frukostpaketet. Här ser du vilka hotell du kan välja mellan. Du får ett värdebevis per värvad träningsmedlem. Begränsat antal - först till kvarn!

Du får även precis som vanligt en gratismånad när du värvar en medlem. Just nu kan du som är medlem dessutom hämta ut tre stycken kompisveckakort som ger fri träning och simning under en vecka. Korten finns i receptionen på din anläggning (begränsat antal). Sista startdatum för kompisveckakort är 19/2 2017.

Värvningserbjudandet kan nyttjas av dig som har årskort eller löpande medlemskap hos Medley. Du kan värva fler medlemmar och på så sätt få fler gratismånader. Värdebevis på hotellnatt erhålls endast vid värvning av träningsmedlemmar som tecknar medlemskap innan 26/2 2017, se alla villkor för erbjudandet här. Både den som värvar och den som blir värvad måste närvara när medlemskapet tecknas. Efterregistrering är inte tillåten.