Aktuellt

Utomhusträning Järfälla vecka 23

Denna vecka kör vi utomhusträning på måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och söndag. Varmt välkommen att träna med oss ute i friska luften!

Måndag:
9.00 Med fokus på styrka, uthållighet och balans ute i friska lufte för såväl den otränade som den med mer träningserfarenhet, alla jobbar efter egen förmåga. Vi möts utanför anläggningen i kläder efter väder. Boka dig som vanligt MEN på våra utomhuspass hämtar instruktören ut din biljett innan passet. Välkommen! Tips, Ta gärna på dig något på händerna.

Tisdag:
17.45 Med fokus på styrka, uthållighet och balans ute i friska lufte för såväl den otränade som den med mer träningserfarenhet, alla jobbar efter egen förmåga. Vi möts utanför anläggningen i kläder efter väder. Boka dig som vanligt MEN på våra utomhuspass hämtar instruktören ut din biljett innan passet. Välkommen! Tips, Ta gärna på dig något på händerna.

Onsdag:
19.00 ZUMBA Vi är utomhus och njuter av vårsolen och friska luften. Vi ses utanför anläggningen i kläder efter väder, instruktören hämtar biljetterna. Välkommen!

Torsdag:
9.30 Ett lite lugnare pass med fokus på styrka och YOGA ute i friska lufte för såväl den otränade som den med mer träningserfarenhet, alla jobbar efter egen förmåga. Vi möts utanför anläggningen i kläder efter väder. Boka dig som vanligt MEN på våra utomhuspass hämtar instruktören ut din biljett innan passet. Välkommen! Tips, Ta gärna på dig något på händerna.

Fredag:
17.00 
Fredagsfys före fredagsmys ! Med fokus på styrka och uthållighet för såväl den otränade som den med mer träningserfarenhet, alla jobbar efter egen förmåga. Vi möts utanför anläggningen i kläder efter väder. Boka dig som vanligt MEN på våra utomhuspass hämtar instruktören ut din biljett innan passet. På detta pass är barn från 10 år välkomna utan extra kostnad i vuxens sällskap med medlemskap (ingen bokning krävs för barnen på detta pass). Välkommen ! Tips, Ta gärna på dig något på händerna.

Söndag:
11.00 ZUMBA. Vi är utomhus och njuter av vårsolen och friska luften. Vi ses utanför anläggningen, instruktören hämtar biljetterna. Välkommen !

Kläder efter väder. Du bokar som vanligt här eller i appen.

Varmt välkommen att träna utomhus med oss!

Anläggningar