Aktuellt

Underhållsarbete i simhallen

Delar av simhallen stängd 24/4 - 19/5 på grund av underhållsarbete.

Ett underhållsarbete för byte av undervattensarmaturer, kommer att göras på Vattenpalatset Kaskad i Tingsryd mellan 24/4-19/5 vilket kommer att påverka öppethållandet av simhallen på följande sätt:

  • Äventyret (bubbelpool, barnpool) har stängt 24/4 - 19/5

  • Motionsbassängen har stängt 24/4 - 19/5

  • Thermalbassängen har stängt 24/4-30/4

  • Dusch- och bastuutrymme har stängt 24/4-30/4

Gym, gruppträning och receptionen har öppet som vanligt under den här perioden.

Frågor och svar:

Bakgrund
Flertalet av belysningen under vatten är trasig eller i dåligt skick vilket innebär byte av samtliga armaturer i simhallen. 

Är det bara simhallen som är stängd?
Ja, renoveringsarbetet berör endast simhallen. Under vecka 17 kommer även dusch- och bastuutrymme att vara stängt i respektive omklädningsrum. Gymmet och övriga friskvårds lokaler kommer att vara öppet som vanligt.

Hur länge kommer simhallen att vara stängd?
Vi kommer att stänga simhallen på måndagen 24/4 och arbetet för hela simhallen väntas vara klart 19/5. Vi kommer däremot att kunna öppna upp thermalbassängen redan måndag 1:a maj och kommer därför att kunna köra kurser och hålla öppet för allmänheten i thermalbassängen under hela vecka 18. 

Hur kommer den stängda simhallen att påverka entrépriset för engångsbad?
Under perioden 1-19/5 då vi har thermalbassängen öppen men äventyrsdelen och motionsbassängen stängd kommer priset för engångsentréer till badet att reduceras med 50%, Vuxen kostar 30 kr och barn 3-17 år 20 kr.

Hur kommer den stängningen påverka mig som klippkortskund?
Du som har badklippkort kommer få ditt klippkort förlängt med en period som motsvarar så länge som badet håller stängt.

Hur kommer stängningen påverka mitt badmedlemskap (årskort)?
Du som har badmedlemskap (årskort) kommer att få ditt årskort förlängt med en period som motsvarar så länge som badet håller stängt. Vi uppgraderar också ditt medlemskap så att du får tillgång till all vår träning också under perioden.

Hur kommer den stängda äventyrsdelen påverka mitt badmedlemskap (autogiro)?
Du som har badmedlemskap via autogiro kommer att få en friperiod som motsvarar så länge som badet håller stängt på din kommande månadsdebitering. Vi uppgraderar också ditt medlemskap så att du får tillgång till all vår träning också under perioden.