Aktuellt

Två månader på köpet

Här på Lögarängsbadet är det full fart som vanligt! I juni öppnar vi nya fantastiska Lögarängsbadet och det firar vi med fina kampanjpriser. Bli bad- och träningsmedlem eller köp badmedlemskap nu och få två månader på köpet!

Blir du medlem före 28 april så är du garanterad vårt gamla pris fram till 7 juni 2020 plus att du får två månader på köpet. Simma, gymma och gruppträna så mycket du vill. Den 9 juni 2019 höjer vi priserna på våra medlemskap (vid nytecknande). Så passa på att köpa ditt medlemskap nu! 

Ditt medlemskap tecknar du på webben eller i receptionen på Lögarängsbadet. Observera att om du tecknar ditt medlemskap på webben så får du dina två månader på köpet i efterhand.

Villkor

Erbjudandet gäller tom den 28 april 2019. Gäller nytecknande av medlemskap med minst 12 månaders bindningstid och oavsett betalningsalternativ, dvs erbjudandet gäller även årskort. Kan ej kombineras med andra rabatter. Dock gäller student- och pensionärsrabatt om du tecknar medlemskapet på plats i receptionen på Lögarängsbadet.

Teckna ditt medlemskap här på webben

Välkommen som medlem hos oss på Medley!