Aktuellt

Träna med Medley inför Vansbrosimningen

Träna med Medley är ett samarbete mellan Medley och Vanbrosimningen. Vi stöttar och peppar dig ända fram till loppet i sommar.

Medley har sedan flera år tillbaka ett samarbete med Vansbrosimningen, Sveriges största öppet vatten-evenemang. Tillsammans vill vi få fler att upptäcka simning som en enkel, rolig, skonsam och effektiv träningsform. Alla Medleys crawlkurser är Vansbro-certifierade. Det betyder att Vansbrosimningen satt sin godkänt-stämpel på kursinnehållet och vår interna instruktörsutbildning.

Träningsserien Träna med Medley

Träna med Medley består av träningsprogram, korta Instagramklipp med olika träningsövningar både i vatten och på land, samt längre filmklipp med olika teknikövningar för bröstsim och crawl. Träningsprogrammen finns på olika nivåer för både bröstsim och crawl och det finns ett per vecka fram tills Vansbrosimningen i juli, du hittar dem här. Teknikfilmerna finns på YouTube och varje vecka fram till Vansbrosimningen i juli publiceras dessutom ett filmklipp med en övning på Vansbrosimningens Instagram @vansbrosimningen, det kan vara en teknikövning eller till exempel en styrke- eller rörlighetsövning för simmare. Programmen och övningarna är framtagna av instruktörerna Sofia Demnert och Hanna Eriksson.

Fotograf: Mickan Palmqvist/Ateljé L-foto