All Inclusive

Träna All Inclusive på Medley

Bada, basta, simma, gymma och träna i grupp på land och i vatten! Just nu erbjuder vi 14 månaders träning till priset av 12
Aktuellt

Träna All Inclusive på Medley

Att börja träna kan vara svårt, av flera anledningar. Vad ska jag träna? Hur börjar jag? Och hur hittar jag motivationen till att träna? Frågorna som dyker upp kan var många. Viktigast är att hitta det du tycker är roligt, är träningen rolig så blir den av och du får motivation till att fortsätta.

Men hur hittar jag då det jag tycker är roligt på ett enkelt sätt? I och med att vi på Medley samlar alla aktiviteter under samma tak så har du valfriheten att prova dig fram och hitta det som passar just dig. Hos oss kan du träna gym och gruppträning på land och i vatten. I alla våra träningsmedlemskap ingår även bad och simning. Givetvis finns bastu så att du kan avsluta med en skön stund i värmen när du är nöjd för dagen.

Vi erbjuder en variation av träningsaktiviteter så att det ska vara lätt att hitta just din grej.

Är att simma längder kanske din grej? Eller att springa på löpband på gymmet? Kanske gruppträning är mer din melodi? Vad sägs om cykel, body pump, yoga, vattenlöpning eller kanske coreträning? Här hittar du de gruppträningspass som körs på Medley, observera att det finns lokala variationer så för att se vad som finns på just din anläggning så välj din anläggning i dropdown-menyn. Det går också att sortera på typ av pass, t ex vattenträning eller seniorträning. Om du inte har tränat gruppträning tidigare eller vill ha lite enklare pass så är vår glada linje ett utmärkt val, dessa pass är märkt med Glad träning och en glad gubbe :), våra Glada-pass hittar du här.

Just nu erbjuder vi 14 månaders träning till priset av 12, läs mer här

Välkommen att träna All Inclusive på Medley - bada, basta, simma, gymma och träna i grupp på land och i vatten!