Aktuellt

Rabatt på Vansbrosimningen för våra kursdeltagare

Nu kan vi erbjuda deltagare i våra kurser i crawl och open water en generös rabatt på deltagaravgiften till Vansbrosimningens alla lopp sommaren 2017.

Vansbrosimningen är Sveriges största öppet vatten-evenemang med tävlingar i både öppet vatten, triathlon, swimrun och cykel. Vi har sedan några år tillbaka ett samarbete med Vansbrosimningen som innebär bland annat att våra crawlkurser är Vansbrocertifierade, upplägget på kursen är godkänt av Vansbrosimningen. Snart släpper vi platserna till en Vansbroförberedande kurs där du själv väljer simsätt, målet med kursen är att vara fysiskt och mentalt förberedd på vad det innebär att genomföra ett öppet vatten-lopp.

Nytt för 2017 är att deltagare i våra crawl- och open water-kurser får en generös rabatt på deltagaravgiften genom att man får anmäla sig med priset som gäller före första brytpunkten ända fram till loppet. Till exempel blir deltagaravgiften för det klassiska loppet Vansbrosimningen 3 000 meter därmed 780 kr för våra kursdeltagare, istället för 930 kr fram till brytpunkten den 30 april och sedan 1 250 kr för efteranmälan från 1 maj. Du ser alla deltagaravgifter här, som kursdeltagare får du alltså priset efter "tom 31 oktober 2016".

Du som är kursdeltagare kommer inom kort att få information om hur du går till väga för att få en rabattkod som du kan använda vid anmälan.