Aktuellt

Nyheter för 2017

Bindningsfritt medlemskap, rabatt för pensionärer och studenter, ett nytt utseende och ett löfte till dig som kund att ett besök hos oss alltid ska göra dig lite gladare - det är några av de nyheter vi presenterar för 2017.

Vi vill att träning ska vara enkel och tillgänglig för alla, känslan efter ett besök på ett Medley-center är att man blir lite gladare. Därför lovar vi träning som gör dig glad.

Vi har döpt om våra medlemskap från Guld, Silver och Brons till Sverige Alltid och Vardag. Nu introducerar vi också medlemskapet Flex som inte har bindningstid. Som vanligt gäller två månaders uppsägningstid. Från januari 2017 erbjuder vi dessutom 15 procent rabatt på alla träningsmedlemskap för pensionärer och studenter på ordinarie pris, se villkor här.

Under 2017 kommer vi att lansera flera nya gruppträningspass som är utformade för seniorer. Vi satsar på pensionärerna för att vi ser att det är individer som lockas av vårt breda erbjudande från träning i vattnet till anpassade gym och sociala ytor som café och relaxer.

Även vårt utseendet kommer att uppdateras under året. En ny grafisk profil som ska tydliggöra Medleys breda erbjudande som innehåller träning på land och i vattnet, simning, bad, relaxer och café med shop. Den nya grafiska profilen kommer att implementeras successivt under året.

Payoff