Event

Nyhet i gymmet - 1 juni lanserar vi Biocircuit 

Den första juni kör vi igång Biocircuit - innovativ, effektiv och motiverande cirkelträning i automatiserade och digitaliserade maskiner. Cirkelträningen är individuell och passar alla, oavsett träningsvana eller tidigare erfarenhet. Kom in till oss så visar vi!

Det kan vara en utmaning att hålla koll på maskiner, inställningar och redskap på gymmet. Med Biocircuit har du ett system som ställer in sig automatiskt efter dina förutsättningar och ser till att du tränar hela kroppen såväl effektivt som rätt och säkert.  Det är enkelt att komma igång för nybörjare och en riktig boost i motivationen för dig som tränat ett tag. Det enda som behövs är en första genomgång och inställning tillsammans med en av våra instruktörer därefter guidas du genom valt träningsprogram varje gång du loggar in.

Biocircuit

Biocircuit består av 8 cirkelträningsmaskiner; 2 konditionsmaskiner och 6 styrkemaskiner. Maskinerna ställer in sig automatiskt och det guidade programmet ger dig en motiverande och personlig träningsupplevelse med direkt återkoppling på din prestation. En av de främsta fördelarna är att man inte själv behöver hålla kolla på antal repetitioner eller belastning i varje maskin - det fixar Biocircuit. Det finns flera olika program att välja mellan; Start moving, Stay young, Tone your body, Lose weight och Boost performance. 

Visning

Vi visar systemet och maskinerna följande tider, måndag-fredag under hela vecka 23:
11.30
17.30

Begränsat antal per visning. 
Varmt välkommen!

PS. Här kan du läsa mer om hur det fungerar och vilka maskiner som ingår, Biocircuit. Kom gärna och prata med oss i receptionen så kan vi också hjälpa dig att boka in ett kostnadsfritt provtillfälle!

* För Biocircuit behöver du ett Premiummedlemskap. Begränsat antal platser. T-shirts till de 20 första som köper medlemskap.

När

01 juni, 2020 kl. 11:30 – 05 juni, 2020 kl. 17:30

Viktig information

Kungsbacka badhus

Anläggningar