Aktuellt

Njut av utomhusbad i sommar

I sommar är du varmt välkommen att besöka våra utomhusbad. Njut av bad, sol och chill eller träna motionssim i våra utomhusbassänger. För våra yngsta besökare finns grundare bassänger för lek och plask.

Tinnerbäcksbadet i Linköping - öppnar 6/6 (dock ej badsjön)

På Tinnerbäcksbadet (Tinnis) hittar du vår nybyggda 50-metersbassäng, perfekt tempererad och måttad enligt internationell tävlingsstandard. När du simmat några längder kan du byta vatten mot gräs och återhämta dig någonstans på våra fina grönytor. Om du uppskattar lätt packning utan kylväskor eller picknick-korgar behöver du bara besöka vår servering så finner du kylda drycker, glass, kaffe och flera lunchalternativ. Samla familj och vänner och kom förbi vår oas mitt i Linköping city!

utomhusbassäng i solsken

Norskogsbadet i Täby - öppnar 23/5

Utomhusbadet i Täby passar utmärkt för dig som vill motionera men också för dig som vill komma ut och bada med familjen. Det finns en 25-metersbassäng där du kan motionssimma och ett utomhusgym i anslutning till badet. För våra yngsta besökare finns en grundare bassäng och en plaskbassäng för lek, plus en lekpark i närheten.

utomhusbassäng i solsken
Simstadion i Varberg - öppnar 28/5

En stenkast från havet, intill Varbergs fästning, ligger Simstadion - Varbergs anrika och populära utomhusbad. Bassängerna är fyllda med uppvärmt havsvatten från det salta Kattegatt. Här finns 4 bassänger; 50 meters bassäng, hoppbassäng, undervisnings- och plaskbassäng.


Lögarängsbadet i Västerås - öppnar 26/5

Här finns en stor utomhusbassäng som är 40 x 25 meter. Det finns också två vattenrutschkanor, en bred där du kan racea och en där du kör själv. Även en splashground och en barnpool samt ett café. I anslutning till bassängerna ligger stora gräsytor där du kan sola och njuta av sommaren. 

utomhusbassäng i solsken med en vattenrushkana

Centralbadet i Norrköping - öppningsdatum 16/5

Njut av Centralbadets alla utomhusbassänger och aktiviteter för hela familjen. Här finns en 50-metersbassäng, en 25-meters undervisningsbassäng och en hoppbassäng med ett 3–10 meters hopptorn. För våra yngsta besökare finns en plaskbassäng. För dig som vill ta en paus från bad finns en beachvolleyplan och en lekpark i anslutning till bassängerna. 

Hjortensbergsbadet i Nyköping öppnar 22/5

Här finns en stor utomhusbassäng för dig som vill motionssimma. På området finns även ett hopptorn med tillhörande bassäng.

Varmt välkommen att njuta av våra utomhusbad i sommar!