Aktuellt

Mot bakgrund av Coronaviruset

På Medley tar vi noga del av händelseutvecklingen gällande Coronaviruset och följer myndigheternas bedömningar och rekommendationer. Vi har öppet och du är varmt välkommen till oss för att träna och bada!

Så här skriver Folkhälsomyndigheten i ett pressmeddelande kring träning, Träna gärna men gör det säkert

Det här gör vi på Medley

  • För oss är hälsa och hygien alltid viktigt. Vår städpolicy för toaletter, poolområden och andra aktivitetsytor är rigorös men under rådande förutsättningar har vi beslutat att öka frekvensen av våra städronderingar och desinficering av kontaktytor.
  • Gällande gruppträningen så minskar vi antalet platser generellt för att ytterligare minska risken för smittspridning. Vi ser också över schemat för att skapa mer luft mellan passen samt ser över alternativ till de pass som använder sig av gemensam utrustning. Vi har även kört igång gruppträning utomhus på alla våra anläggningar, se Outdoor Training i schemat.
  • För att det inte ska vistas för många i omklädningsrummen samtidigt så försöker vi se till att få ett bra genomflöde i lokalerna. Vi har dragit ner på antalet deltagare på våra gruppträningspass samt skapat mer luft mellan passen för att även hålla nere nivån på antalet personer i omklädningsrummen. Vi har stängt/låst 2 av 3 skåp för att skapa yta och avstånd för dem som behöver byta om för att simma och bada.

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får just nu, FAQ

Det här kan du som är gäst göra

Det du som gäst kan hjälpa oss med är givetvis att följa de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten kommer med men också att vara extra noga med din egen hygien:

  • Känner du dig krasslig ska du givetvis inte träna eller bada.
  • Tvätta hela kroppen och håret innan du badar.
  • Tvätta händerna före och efter träningspass.
  • Rengör maskiner och träningsredskap med desinfektion efter att du använt dem.
  • Om det är möjligt, byt om hemma eller på jobbet före och efter ditt gruppträningspass/gymbesök.
  • Om du ska träna i vatten, simma eller bada och därmed inte kan byta om i förväg, kom gärna några minuter tidigare än du brukar så att det inte blir för många personer i omklädningsrummen samtidigt. 
  • Endast 2 personer i duschen samtidigt, undvik köbildning och håll avstånd till varandra

Tack för att du bidrar till att lösa den nuvarande situationen på bästa sätt!

Information från branschorganisationen Svenska Badbranschen

På Medley följer vi de regler som sedan tidigare finns uppsatta kring desinficering av bassängvatten med klor. Information från Svenska Badbranschen gör gällande att klormängderna i våra bassänger är tillräckliga för att döda både virus och bakterier, så även Covid-19. Här kan du läsa mer

Öppettider

Vi har öppet, dock med justerade öppettider på vissa av våra anläggningar. Den tillfälliga bassängen på Näckenbadet har i samråd med kommunen stängt och vi hänvisar till Nacka simhall.

Varmt välkommen till oss för att träna och bada!

Har du ytterligare frågor så kontakta oss gärna på kundservice via mail kundservice@medley.se eller via telefon 010-4509028.