Aktuellt

Medley lämnar Hjortensbergsbadet

Tidigare i år lades Hjortensbergsbadet ut för upphandling vilken vanns av en annan entreprenör. Upphandlingen är överklagad, dock kommer verksamheten från 2021-01-01 att drivas av en annan entreprenör på ett tillfälligt avtal under överprövningsperioden. Det innebär att Medley kan komma att driva anläggningen igen framåt vår/sommaren, beroende på beslut i Förvaltningsrätten. Vänligen ta del av denna information för att få reda på vad det innebär för dig.

Vi förstår att detta kan komma att upplevas som rörigt och vi är ledsna över hur det påverkar dig. Vi ber dig dock att observera de datum som gäller i de mejlutskick som gjorts till dig som har medlemskap och klippkort hos oss. 

Information till dig med Medlemskap 

Vi har skickat ut mejl till dig som är medlem hos oss på Medley Hjortensbergsbadet med information om vad som gäller för just ditt medlemskap. Har du frågor eller funderingar efter att ha läst detta mejl vänligen kontakta kundservice@medley.se. 

Information till dig med Träningsklippkort 

Vi har skickat ut mejl till många av er som har träningsklippkort på Medley Hjortensbergsbadet. Tyvärr så har vi dock inte mejladresser till alla med träningsklippkort så vänligen ta del av nedan information för att se vad som gäller för dig. Information finns givetvis även i anläggningen. Du kan välja att:

  • flytta ditt träningsklippkort så att det gäller för utomhusträning och gruppträning på vår temporära lokal Träffpunkten och för gruppträning och gym på Ramdalens Sportcenter i Oxelösund. 
  • eller lösa in de klipp du har kvar på ditt klippkort i receptionen på Hjortensbergsbadet senast 2020-12-27. 

Information angående simskola & kurser

Vi startar inte några nya simskolekurser eller vuxenkurser på Hjortensbergsbadet. Istället är du varmt välkommen till Ramdalens Sportcenter i Oxelösund där vi erbjuder dessa kurser:

  • Babysimskola
  • Minisim
  • Simskola
  • Swimfun
  • Crawlkurser

Välkommen med din bokning på www.medley.se/boka

Stort tack för fantastiska år och hoppas att vi ses snart igen!
Mvh
MedleyAnläggningar