Aktuellt

Med anledning av den nya pandemilagen

På grund av den nya pandemilagen begränsar vi antalet besökare som får vistas hos oss samtidigt.

Antal personer på anläggningens nedre plan: 
Max 72 personer.

Gym
Max 20 personer i den äldre delen med de fria vikterna.
Max 6 personer i den nyare delar med konditions- och styrkemaskinerna. Nu har vi ett kölappssystem: ta en lapp innan du går in i nyare gymdelen, är lapparna slut är det fullt, då måste du vänta på din tur!

Två av motionscyklarna står nu utanför ingången till gamla gymdelen och en grå cykel står en trappa ned.

Easy Line maskinerna står en trappa ned.

Lilla sporthallen
Max 16 personer

Stora sporthallen
Max 30 personer 

Omklädningsrum och duschar 
De ordinarie omklädningsrummen och duscharna är från och med söndag 10/1 endast till för badgäster. Max 3 personer får vara inne i omklädningsrum samtidigt. Max personer får vara i duschen samtidigt. Övriga kunder ombedes att byta om samt duscha hemma. Dam- och herrbastun är avstängda tillsvidare pga. pandemilagen.

* Från och med Vecka 5 (1 februari), 16: 00-19: 00 kommer samtliga omklädningsrum vara reserverade för vår simskola. Det gäller måndag, tisdag, onsdag, torsdag samt söndagar.

Vi ber alla som ska på vattenträning samt motionssimma / bada att planera sitt besök så att restriktionerna om 3 personer i respektive omklädningsrum hålls. Motionssimmare behöver gå upp senast 10 minuter inom motionstiden är över för att underlätta i skiftet till nästa aktivitet i bassängen.

Gruppträning
Flyttas temporärt till lilla sporthallen, skolkorridoren (högst upp i byggnaden) samt utomhus.

Simhall
Vi har ett maxantal på 30 personer i simhallen och stoppar därefter inpasseringen. Vi skriver ut på vår hemsidas akutruta när vi har fullt och rekommenderar att ringa innan ert besök för att slippa blir stoppad i entrén på nummer 010-450 90 50.

I sedvanlig ordning gäller följande:

  • Håll avstånd
  • Tvätta händerna
  • Torka maskinerna och redskapen efter dig
  • Stanna hemma om du är sjuk
 

Anläggningar