Aktuellt

Klubb Joy på Lögarängsbadet | en succé!

Vi älskar Klubb Joy och på Medley Lögarängsbadet har klubben blivit en succé! Så vi bad Hanna Sandback som jobbar med Klubb Joy att berätta lite mer och fråga ut några av stammisarna.

Varje tisdag har vi ett härligt gäng som kommer till Klubb Joy, några ramlar in från ca kl 08.00 och simmar innan klubben eller tar en skön bastu. Varm Poolen fylls upp snabbt av kaffesugna Klubb Joyare.

Lasse & Kerstin Fernholm
Jag och min fru är nyblivna pensionärer och vi gillar att hålla igång. Vi dansar och simmare varje vecka. Klubb Joy är ett perfekt sätt att starta dagen. Så trevligt med kaffe och quiz efter några längder i bassängen och härlig sammanhållning.

Kl 10 är det framdukat på 8-10 st bord quiz, pennor & dumle/marianne. Lite gottis efter simningen är alltid trevligt. Kaffe, te & mölk finns till alla deltagare och jag och min klubb joy ambassadör serverar alla och hinner med lite småprat med alla . Det går åt 4-6 termosar med kaffe varje vecka och en del godis.

Birgitta Markström Carras
Klubb Joy fantastiskt förslag, snyggt arbete. Roligt att möta människor i vår ålder, träna, prata och umgås med kaffe, fantastiskt. Trevliga positiva ledare. Känner sig alltid välkommen. Vi lär oss också mycket nytt under dessa timmar. Frågesport är jättebra!

Alla vid bordet hjälps åt att lösa quizet och samtidigt så startas små diskussioner om allt möjligt. Vi går även igenom svaren med varje bord så de får se hur många rätt de hade.

Vi har en dragning varje vecka runt ca 10:45 och då dras en inlämnad quiz lapp från föregående vecka och om man är på plats när man vinner så får man en vinst ( är de inte där så dras en ny vinnare) just nu är vi så många så vi har alltid 2 vinster ( kan innehålla något av dessa kaffepaket, simglasögon, mössa, kaffemugg) Man behöver inte ha alla rätt för att vara med i dragningen utan alla lämnar in sin lapp efter quizet och är då med i tävlingen.

Efter dragningen så är det några som har fikat färdigt och nya kommer för att sätta sig och fika och göra quiz. Vi avslutar runt kl 12:00

 Ord från Siv Carass om Klubb Joy
Att delta i Medleys aktivitet “Klubb Joy” innebär för mig att jag finns med i ett sammanhang och tillsammans med andra få meningsfull tid i bassängen men oxå vid kaffebordet. Jag och min svägerska träffas varje tisdag när vi simmar i klubben. Det lilla “quizet är en extra krydda som främjar tanken och minnet. Det är trevligt att möta både ledare och andra deltagare i klubb joy och heja på bekanta ansikten.

Är du också intresserad av att besöka Klubb Joy? Läs mer här och se vilka tider som gäller för din anläggning här

Anläggningar