Aktuellt

Information till våra besökare

Medley tar över driften av Veddige simhall från den 1 januari 2021. Medley kommer även att ta över driften av Simstadion och den nya simhallen Pingvinen från och med 2021. Det är fortsatt Varbergs kommun som äger simhallarna men med Medley som driftpartner. Vi ser väldigt mycket fram emot att lära känna Varberg och alla er som besöker simhallarna.

Det mesta kommer att vara sig likt förutom att personalen har nya arbetskläder som det står Medley på och att det kommer att finnas skyltar och annat som det står Medley på. Verksamhet kommer att bedrivas i Veddige simhall tills någon gång i maj 2021.

Beslut om Veddige simhall kommer att renoveras eller inte tas av Varbergs kommun. Det är inget som Medley är med och påverkar. Information kommer att delges så fort beslut är fattat.

Medley kommer successivt under 2021 att erbjuda verksamhet i enlighet med våra koncept och de kommer att vara på plats fullt ut när vi öppnar Pingvinen i september 2021. Läs gärna mer om Medley och vår verksamhet på medley.se.

Vi hoppas att ni som besöker Veddige simhall idag, fortsätter att komma när vi på Medley tar över nästa år.  

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till vår kundservice, kundservice@medley eller 010-450 90 28.

Varmt välkommen i januari 2021!

Med vänlig hälsning,

Medley

Anläggningar