Aktuellt

Gruppträning i sommar

Äntligen sommar...

 

....och äntligen kan vi förlägga många av våra pass utomhus. RPM, SPRINT samt intervallträning har vi haft utomhus hela vintern och nu när värmen är här så kan vi ta ut de flesta passen. Är det fint väder så räkna med att vara utomhus! Det är då alltid bra att ta med sitt eget liggunderlag, så fortsätter vi att hålla de hygienrestriktioner som vi haft hittills. 

Även våra instruktörer behöver semester, vilket de är väl värda! Detta meför att vi har några veckor i sommar där vi inte kan ha vissa typer av pass. Veckorna ser således olika ut, så håll koll på vilka pass du vill gå på vecka för vecka. Hålls passet utomhus kan vi ha fler antal deltagare än vad maxantalet säger, så det är värt att ställa sig på reservlistan!

Sommarschemat pågår v.26-33 och nyhet på schemat är utepass med medelintensitet. Dessa pass ser olika ut beroende på instruktör men intensiteten är något lägre, så att du som är träningsovan; inte har tränat på länge eller känner att åldern börjar ta ut sin rätt, ska kunna vara med. Självklart kan alla träna dessa pass, man kan alltid anpassa övningarna så att de blir tyngre! Medelpassen är tisdagar och torsdagar kl.10:00 med något undantag någon vecka. 

Gruppträningsschemat hittar du som vanligt under passbokningen och i vår Medleyapp. 

Hinner du inte till anläggningen så finns det möjlighet att delta på live-sända pass.

Nu hoppas vi på att få se mycket av er i sommar! 

Anläggningar