Aktuellt

Med anledning av pandemilagen och ny information

Då pandemilagen fortstätter att gälla så har vi samma begränsningar i det antal besökare som får vistas hos oss samtidigt.

De lättnader som tagits i bruk från 1 juni påverkar inte vår bransch då vi går under pandemilagen. Läs mer på FHM:s hemsida.

Antal personer på anläggningens nedre plan: 
Max 72 personer.

Gym
Max 20 personer i den äldre delen med de fria vikterna.
Max 6 personer i den nyare delar med konditions- och styrkemaskinerna. Nu har vi ett kölappssystem: ta en lapp innan du går in i nyare gymdelen, är lapparna slut är det fullt, då måste du vänta på din tur!

En av motionscyklarna står nu utanför ingången till gamla gymdelen en står innanför de inre grå dörrparet och en cykel står en trappa ned.

Easy Line maskinerna står en trappa ned.

Lilla sporthallen
Max 16 personer

Stora sporthallen
Max 30 personer 

Omklädningsrum och duschar 
De ordinarie omklädningsrummen och duscharna är endast till för badgäster. Max 3 personer får vara inne i omklädningsrum samtidigt. Max personer får vara i duschen samtidigt. Övriga kunder ombedes att byta om samt duscha hemma. Dam- och herrbastun är avstängda tillsvidare pga. pandemilagen.

Vecka 26 samt 27 kommer samtliga omklädningsrum vara reserverade för vår initensivsimskola måndag - fredag kl.17.00-18.40. Vecka 28 måndag - fredag kl.10.00-11.40 gäller samma sak.

Vi ber alla som ska på vattenträning samt motionssimma / bada att planera sitt besök så att restriktionerna om max 3 personer i omklädningsrum samt max 3 personer i duschen hålls. Motionssimmare behöver gå upp senast 10 minuter inom motionstiden är över för att underlätta i skiftet till nästa aktivitet i bassängen.

Gruppträning
Flyttas temporärt till lilla sporthallen, skolkorridoren (högst upp i byggnaden) samt utomhus.

Simhall
Vi har ett maxantal på 20 personer i simhallen och stoppar därefter inpasseringen. Vi rekommenderar att ringa innan ert besök, för att slippa blir stoppad i entrén, på nummer 010-450 90 50.

I sedvanlig ordning gäller följande:

  • Håll avstånd
  • Tvätta/sprita händerna
  • Torka maskinerna och redskapen efter dig
  • Stanna hemma om du är sjuk
 

Anläggningar