Aktuellt

Förmåner & rabatter för dig som medlem

Som medlem på Medley har du tillgång till många olika typer av förmåner och rabatter. Vi vill att du ska få möjlighet att testa nya saker och givetvis då till förmånliga priser. Så om du känner att du vill testa på att träna med en PT eller kanske gå en kurs så kom ihåg att du som medlem har 20 % rabatt på vuxenkurser och personlig träning.

Hösten handlar för många om att komma igång eller hitta något nytt som gör det enklare att ta sig igenom de mörkare tiderna. Som medlem har du bland annat rabatt på vuxenkurser. Några av våra allra populäraste kurser är crawlkurser. Att kunna crawla skulle vi säga är en konst. Det är en rolig och utmanande träningsform för hela kroppen som kommer åt muskler du inte ens visste att du hade. Läs mer om våra crawlkurser här: https://www.medley.se/vart-utbud/crawlkurs

Eller varför inte unna dig att träna med en PT?! Vi har olika former av personlig träning, både enskilt, express, duo och i grupp. Fördelen med att träna med en personlig tränare är att träningsprogrammet är skräddarsytt för just dig. Personlig träning hos oss passar både dig som tränat länge och dig som aldrig tidigare satt din fot på ett gym. Våra PTs anpassar träningen efter dina behov och mål och ser till att du tränar på rätt sätt och att du har kul när du tränar.
Läs mer om Personlig träning här: https://www.medley.se/vart-utbud/personlig-traning

Dina medlemsförmåner: 

  • 20 % rabatt på vuxenkurser
  • 10 % rabatt på varor i shop & café
  • 20 % rabatt på personlig träning
  • Fri gymintroduktion för nya medlemmar
  • En kostnadsfri månad för varje vän du värvar
  • Rabatterade barnkort (<15 år)
  • Uppgraderat medlemskap under sommaren (träna på alla anläggningar i Sverige)


Läs mer om dina förmåner som Medleymedlem här: https://www.medley.se/medlemsformaner