Aktuellt

En heldag hos oss, sommarens kanske bästa familjeaktivitet!

Oavsett om du vill bada, simma, leka eller hoppa finns det nåt för dig hos oss. Du kan välja mellan inomhus- eller utomhusbad och sen varva ner på vår härliga veranda.

En heldag på Centralbadet är den perfekta familjeaktiviteten! 

Om ni vill spendera dagen utomhus har vi 4 stycken pooler, allt från vår söta plaskbassäng för de minsta, till 10 meter hopptorn med bassäng för de äventyrligare större barnen. Det finns också en 25-meters barnbassäng med liten rutschkana. Om du hellre simmar längder har vi en 50-meters motionsbassäng. 

För barnen finns även en mindre lekpark samt en beachvolleyplan. Om hungern slår till har vårt café en stor härlig veranda som är perfekt att sitta och njuta av något svalkande eller matigt på. Utebadet har stora härliga gräsytor men också solgradänger med solbänkar, så det finns gott om plats att sola på.

Om du tröttnar på solen eller helt enkelt vill undvika värmen ett tag kan tiden spenderas i inomhusbadet. Här finns 5 stycken pooler, Croco Island är äventyrsbadet för de minsta barnen med bubbelpool, rutschkanor och spännande djur.
I äventyrsbadet Oasen finns det klättervägg, vattenpist, strömkanal, jetstrålar, två vattenrutschkanor och en bubbelpool. Inomhus finns även en 25-metersmotionsbassäng och en undervisningsbassäng. Allt man kan önska sig för en rolig dag helt enkelt!

Varmt välkommen till oss på Centralbadet!

Anläggningar