Aktuellt

Bra att veta innan du badar

För ett säkert, roligt och hållbart besök hos Medley.

Att simma och bada och leka i vattnet ska vara roligt för alla. Varje år har vi drygt 3 miljoner besökare mellan 0-99 år. Det tycker vi är hur kul som helst!

På Medley jobbar vi för att alla besök ska vara säkra, trygga, roliga och hållbara. Du får gärna hjälpa oss i det arbetet. Det handlar om allt ifrån att duscha innan badet (för att hålla bassängerna rena plus att du slipper lukta klor efter badet), följa våra säkerhets- och trivselregler till att slänga skräp i avsedda papperkorgar och visa hänsyn gentemot övriga besökare.

Vi finns på plats för din skull, så tveka inte att ställa frågor till oss om det är något du undrar över, oavsett om det handlar om våra säkerhetsregler eller tips på hur du kan få en mer effektiv simning eller ett roligare åk i vattenrutschbanan.

Vill du veta mer om vad som kan vara bra att tänka på inför ditt badbesök? Du hittar en bra sammanställning av informationen här.

Vårt och ditt ansvar

Vårt ansvar är att erbjuda säkra badanläggningar, ge dig som besökare en tydlig säkerhetsinformation och bedriva ett systematiskt säkerhetsarbete med syfte att förebygga skador. Vi som jobbar i anläggningarna och ronderar bassängerna är livräddningsutbildade.

 

Ditt ansvar som besökare är att följa våra säkerhets- och trivselregler. Föräldrar och andra vuxna som följer med barn till anläggningen är skyldiga att hålla barnen under uppsikt under hela besöket och se till så att de får den tillsyn och hjälp de behöver med hänsyn till exempelvis ålder och utveckling.

Varmt välkommen till oss på Medley!