Aktuellt

Bjud dina vänner på en gratis vecka hos oss!

Just nu kan du som är medlem hämta ut fem stycken gratisveckor att ge till dina vänner. Tecknar de som aktiverat sin kompisvecka senast 3 december medlemskap innan den 10 december får du en kostnadsfri månad och den du värvar får en månad på köpet.

Delad glädje är dubbel glädje. Har du en kompis, en kollega eller kanske en kusin som du skulle vilja umgås med lite mer? Ta med honom eller henne till oss! Värvar du en ny medlem får du, förutom glädjen av att träna med någon du tycker mycket om, dessutom en kostnadsfri månad per vän. Under perioden 2017-11-13 - 2017-12-10 får den du värvar en månad på köpet när den tecknar medlemskap. Dela ut fem gratisveckor till dina vänner så att de kan provträna, dessa hämtar du i receptionen på ditt center. Kompisveckorna kan hämtas ut senast 3 december, de som har aktiverat sin kompisvecka innan dess kan utnyttja erbjudandet med en fri månad fram till 10 december.

Värvningserbjudandet kan nyttjas av dig som har årskort eller löpande medlemskap hos Medley och gäller under perioden 2017-11-13 - 2017-12-03. De vänner som aktiverat en kompisvecka innan periodens slut kan utnyttja erbjudandet t.o.m. 2017-12-10. Du kan värva fler medlemmar och på så sätt få fler gratismånader. Ta med din vän till receptionen och fyll i en talong för att nyttja erbjudandet. Både den som värvar och den som blir värvad måste närvara när medlemskapet tecknas. Efterregistrering är inte tillåten.