Aktuellt

Bad- och friskvårdsvärd sökes för timmanställning!

Som timmanställd bad- och friskvårdsvärd ingår uppgifter som badbevakning, lokalvård och ett professionellt kundbemötande.

Medley vill inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi erbjuder familjära och inspirerande mötesplatser för träning och hälsa, i vatten och på land i fler än 20 center runt om i Sverige. Med en växande organisation och bred verksamhet ges stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling hos Medley.

Nu söker vi dig som brinner för kundservice, som har ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Du har ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kund som personal. Har du erfarenhet av simskola är det meriterande.

Ditt arbete är att bevaka simbassänger och att städa kontinuerligt. Sätta kunden i fokus och se till att våra trivselregler efterlevs. I tjänsten ingår skiftarbete med helgtjänstgöring. I samband med rekrytering begär vi utdrag ur polisens belastningsregister.

Tjänsten

Timmanställning

Kontaktuppgifter och ansökan

Skicka ditt CV tillsammans med en presentation av dig till: jessica.bermhed@medley.se

Personuppgiftsbehandling vid rekrytering

Vi behandlar de personuppgifter du skickar till oss som en del av din ansökan, under tiden rekryteringsprocessen pågår. Vår lagliga grund för behandlingen är berättigat intresse och behandlingen är nödvändig för att tillgodose ditt och vårt intresse av att bearbeta din ansökan. För det fall du får anställning hos oss sparas dina personuppgifter med anställningsavtalet som grund. Om du inte får anställning kan vi ändå vilja spara dina personuppgifter för framtida rekryteringar. Vi kommer då att be om ditt samtycke att spara uppgifterna. Om du inte samtycker till att vi sparar dina personuppgifter, raderar vi dem. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. För övriga rättigheter som du som registrerad har, vänligen se avsnitt 7 i vår Dataskyddspolicy.

Center