Erbjudanden

Här hittar du alla aktuella erbjudanden och rabatter hos Medley.

Vi erbjuder alltid 15 % rabatt på våra medlemskap för pensionärer och studenter. Våra medlemmar har alltid 20 % rabatt på kurser, som till exempel crawlkurser och yogakurser. Mer om aktuella erbjudanden och rabatter kan du läsa här. För lokala erbjudanden - håll utkik bland nyheterna på just ditt center.

Träningskompisar

Värva en vän

Delad glädje är dubbel glädje. Värvar du en ny medlem får du, förutom glädjen av att träna tillsammans med någon du tycker om, dessutom en kostnadsfri månad per vän.

Läs mer
Sommarerbjudande

15 % rabatt för pensionärer och studenter

Studenter och pensionärer har alltid 15% rabatt på ordinarie träningsmedlemskap. Rabatten gäller på våra träningsmedlemskap med 12 månaders bindningstid och våra Flexmedlemskap utan bindningstid.

Läs mer och se villkor
Personlig träning medlemsrabatt

20 % medlemsrabatt på Personlig träning

Vi har många olika former av personlig träning; både enskilt, express, duo och i grupp. Som medlem har du 20% rabatt på all personlig träning.

Läs mer
Crawl

20 % medlemsrabatt på vuxenkurser

Du som är medlem hos oss har 20% rabatt på våra LöparkurserCrawlkurser och Open Water-kurser.

10 % medlemsrabatt i shop och café

För att erhålla rabatten behöver du bara visa upp ditt medlemskort i kassan. 

*Rabatten gäller ej på redan prissänkta varor och kampanjer.

Läs mer
Gym, gruppträning, simning

Fri provträning

Vi skickar ett e-postmeddelande till dig som ger dig ett gratis provträningstillfälle (gym/simning/gruppträning) på valfritt Medley-center (värde upp till 160 kr). Erbjudandet kan inte lösas in mot kontanter och får ej kopieras. Du får nyttja max ett provträningskort under ett kalenderår.