Erbjudanden

Här hittar du alla aktuella erbjudanden och rabatter hos Medley.

Vi erbjuder alltid 15 % rabatt på våra medlemskap för pensionärer och studenter. Våra medlemmar har alltid 20 % rabatt på kurser, som till exempel crawlkurser och yogakurser. Mer om aktuella erbjudanden och rabatter kan du läsa här. För lokala erbjudanden - håll utkik bland nyheterna på just ditt center.

Sommarkort

Sommarkort 2019

Träna och/eller bada hur mycket du vill i våra uppvärmda bassänger hela sommaren. Vårt Sommarkort gäller på alla Medley-center* i hela Sverige t.o.m. 31 augusti 201.

Läs mer och se priser här

Värva en vän

Delad glädje är dubbel glädje. Värvar du en ny medlem får du, förutom glädjen av att träna tillsammans med någon du tycker om, dessutom en kostnadsfri månad per vän.

Läs mer

15 % rabatt för pensionärer och studenter

Studenter och pensionärer har alltid 15% rabatt på ordinarie träningsmedlemskap. Rabatten gäller på våra träningsmedlemskap med 12 månaders bindningstid och våra Flexmedlemskap utan bindningstid.

Läs mer och se villkor

20 % medlemsrabatt på Personlig träning

Vi har många olika former av personlig träning; både enskilt, express, duo och i grupp. Som medlem har du 20% rabatt på all personlig träning.

Läs mer

20 % medlemsrabatt på vuxenkurser

Du som är medlem hos oss har 20% rabatt på våra LöparkurserCrawlkurser och Open Water-kurser.

Kontantfritt

10 % medlemsrabatt i shop och café

För att erhålla rabatten behöver du bara visa upp ditt medlemskort i kassan. 

*Rabatten gäller ej på redan prissänkta varor och kampanjer.

Läs mer
Vattengympa

Fysisk aktivitet på recept

FaR® står för Fysisk aktivitet på recept och är en ordination för fysisk aktivitet som föreskrivs av hälso- och sjukvårdspersonal. Rörelse påverkar hälsan positivt på många olika sätt och effekt får man oavsett ålder eller träningsvana. Vi har FaR®-utbildad personal på de flesta av våra center och erbjuder på vissa ställen särskilda grupper för FaR®-kunder. Vi har många träningsformer som kan vara passande alltifrån gym till gruppträning och vattenträning.

Läs mer om våra FaR-erbjudanden
Gym, gruppträning, simning

Fri provträning

Vi skickar ett e-postmeddelande till dig som ger dig ett gratis provträningstillfälle (gym eller gruppträning) på valfritt Medley-center (värde upp till 160 kr). Erbjudandet kan inte lösas in mot kontanter och får ej kopieras. Du får nyttja max ett provträningskort under ett kalenderår.