Våra bästa utomhusbad!

Topplista över våra härligaste, roligaste utomhusbad i Västerås, Varberg, Norrköping och Nyköping.

 

utomhusbassäng i solsken
Simstadion i Varberg

En stenkast från havet, intill Varbergs fästning, ligger Simstadion - Varbergs anrika och populära utomhusbad. Bassängerna är fyllda med uppvärmt havsvatten från det salta Kattegatt. Simma länger i en 50 m bassäng med 8 banor, visa upp dina tricks i hoppbassängen med 1 m svikt och 3 m trampolin. För det minsta finns en 
stor lek-/plaskbassäng. Passa även på att delta i pulshöjande vattengympa. 


Lögarängsbadet i Västerås 

Här finns en stor utomhusbassäng som är 40 x 25 meter. Det finns också två vattenrutschkanor, en bred där du kan racea och en där du kör själv. Även en splashground och en barnpool samt ett café. I anslutning till bassängerna ligger stora gräsytor där du kan sola och njuta av sommaren. Ja du hör ju, en toppendag!

utomhusbassäng i solsken med en vattenrushkana

Centralbadet i Norrköping 
Här badar du utomhus i 4 st pooler allt från vår söta plaskbassäng för de minsta, till 10 m hopptorn med bassäng för de äventyrligare större barnen. Det finns en  motionsbassäng 50 m och en barnbassäng 25 m med lite rutschkana. För barnen finns även en mindre lekpark samt en beachvolleyplan. Vårt cafe har en stor härlig veranda som är perfekt att sitta och njuta av något svalkande, eller matigt på. Utebadet har stora härliga gräsytor att sola på, men också solgradänger med solbänkar.
 

Hjortensbergsbadet i Nyköping

Här finns en stor utomhusbassäng för dig som vill motionssimma och dyka. Om du hellre vill leka på höjd kan du hoppa från hopptrornet och leka i den tillhörande bassängen.

Varmt välkommen att njuta av våra utomhusbad i sommar!