Träning under sommar och semester

Hur ser sommar och semestertider ut för dig? Har du mer tid för att träna, mindre eller kanske ingen alls? Hur semesterperioden ser ut är olika för oss alla. Därför vill vi slå ett slag för just det där att lite träning är bättre än ingen alls. Här vill vi ge dig lite tips och utmaningar för att hålla igång under sommaren.

Vi vet att det kan vara svårt att få till träningen under sommaren, rutinerna rubbas, som sig bör, klart livet ska levas lite spontant också. Men för att inte helt glömma bort träningen tänkte vi ge lite tips till dig som: har mer tid än vanligt, lika mycket tid som vanligt och du som har mindre tid än vanligt. 

För dig med mer tid än vanligt

  •   Passa på att utmana dig själv, plankutmaning där du gör plankan varje dag och ökar 5-10 sekunder i längd varje dag. Hur många minuter kan du stå när sommaren är slut?
  •   Ett extra träningspass i veckan, de där intervallerna som kanske inte blir av annars, eller ett rörlighetspass för att väga upp styrketräningen och konditionsträningen?
  •   Testa alla gruppträningspass på schemat, och du, nu har vi extra många utepass, så perfekt för att slå två flugor i en smäll.

 

För dig med lika mycket tid som vanligt

  •  Kanske prova på något nytt, är dans och rörlighet inte din grej, prova, det kanske faktiskt är det? Tråkigt med löpträning och kondition, roddmaskinen är en av de bästa maskinerna för att träna hela kroppen, testa, all kondition behöver inte handla om träning.

  • Varför inte byta ut gymmet mot ett vattenpass? Och du vet väl att träning i vatten är en effektiv motionsform på grund av det motstånd som vattnet ger.

  • Ge dig själv en present och unna dig en stund med en PT. Att träna med en PT kan ge dig en nytändning och inspiration till nya sätt att träna på och vem vet du kanske når dina mål snabbare med lite vägledning

 

För dig med mindre tid

  • Varför inte träna Medleypass med Medleyinstruktörer var och när du vill med vår onlineträningstjänst, Online365. Du anpassar helt enkelt övningarna utifrån din egen förmåga, pausar när du behöver och kör så många pass du vill: https://www.medley.se/vart-utbud/online365

  • Byt inomhus till utomhus med vår utomhusträning! Utomhus365 är ett samlingsnamn för vår gruppträning utomhus. Vilka pass/träningsformer som erbjuds ute varierar mellan våra anläggningar. Men ett som är säkert är: träning + frisk luft + dagsljus = en oslagbar kombination.

  • Varför inte titta tillbaka på våra månadsutmaningar och testa någon av dem under sommarmånaderna? Det finns massor att välja på, alltifrån att träna fruktsallad till löpträning och jägarvila. Om du är peppad på en utmaning hittar du dom här

​​

Ha en fin sommar!