Testa våra utomhusbad i sommar

I sommar är du varmt välkommen att besöka våra utomhusbad. Njut av bad i en av nordens största konstgjorda sjöar eller motionssim i våra utomhusbassänger. För våra yngsta besökare finns grundare bassänger för lek och plask.

Tinnerbäcksbadet pool och sjöTinnerbäcksbadet i Linköping

På Tinnerbäcksbadet finns en av nordens största konstgjorda sjöar. Sjön är varm tack vara en energismart lösning med överskottsvärme från Gärstadsverket. Intill den konstgjorda sjön finns en tempererad utomhusbassäng.

Om du skulle tröttna på sol och bad finns andra aktiviteter på området som rutschkana, hinderbana, volleyboll, beachpolo, lekplats och trampbåtar att hyra.

Lögarängsbadet utomhus

Lögarängsbadet i Västerås

1 juni öppnade vi i Västerås. Här har vi en stor utomhusbassäng som är 40 x 25 meter. Ena delen av poolen är barnvänlig då den har ett djup på 0,2 till 1,1 meter. Det finns också två vattenrutschkanor och två plaskpooler för mindre barn.

I anslutning till bassängerna ligger stora gräsytor där man kan sola och spela bollspel. På området finns även beachvolleyplaner, gungor, studsmattor, lekställning och trampbilar. Du kan låna en boll av badvakten.

Centralbadet i Norrköping

Njut av Centralbadets alla utomhusbassänger och aktiviteter för hela familjen.

Här finns en 50-metersbassäng, en 25-meters undervisningsbassäng och en hoppbassäng med ett 3–10 meters hopptorn. För våra yngsta besökare finns en plaskbassäng.

För dig som vill ta en paus från bad finns en beachvolleyplan och en lekpark i anslutning till bassängerna.

Norskogsbadet i Täby

Utomhusbadet i Täby passar utmärkt för dig som vill motionera men också för dig som vill komma ut och bada med familjen. Det finns en 25-metersbassäng där du kan motionssimma och ett utomhusgym i anslutning till badet. 

För våra yngsta besökare finns en grundare bassäng och en plaskbassäng för lek, plus en lekpark i närheten.

Hjortenbergsbadet i Nyköping

Här finns en stor utomhusbassäng för dig som vill motionssimma. På området finns även ett hopptorn med tillhörande bassäng.