PT-träning i grupp – fokus på dig och gruppens energi

En personlig tränare, som du tycker bara har ögonen på dig, kombinerat med dynamiken i en liten tight grupp blir magisk. Så upplevs många gånger vår PT-träning i grupp där fyra till sex personer delar på en personlig tränare under åtta tillfällen.

– Grupperna är allt från kompisgänget som vill träna organiserat tillsammans till grupper med olika teman. Det brukar bli fantastisk kemi och utveckling för dem som deltar, berättar Åsa Änghede, konceptchef träning och hälsa på Medley.

I små grupper sätts mål och träning upp individuellt med PT:n. Många övningar kan man göra tillsammans även om målen och förutsättningarna skiljer sig åt. Funktionell träning blandas med vikter och allt däremellan för att hitta en så allsidig och välanpassad träning som möjligt för individen och gruppen.

– Att vara PT för en grupp är fantastiskt roligt. Man har ansvar för varje person och får också gruppens energi och dynamik med sig i alla moment under kursens gång. Alla utmanas utifrån sin egen nivå under passen, säger Åsa Änghede.

Idag har Medley ett antal olika inriktningar på sin PT-träning i grupp: kom igång, styrka, löpning, kost och träning, rörlighet och forma kroppen. Det går också bra att sätta ihop en grupp på egen hand med önskemål om inriktningen på träningen. En fördel med PT-träning i grupp är att priset blir lägre för varje träningstillfälle, jämfört med om man ska träna själv med en PT.

Personlig träning i grupp är utmärkt för dig som

  • ● vill få en kickstart för att komma igång med din egen träning
  • ● redan nu är igång och vill komma vidare i din träningsutveckling
  • ● och för dig som redan nu kör individuella PT-pass

Priser och mer information hittar du här.