Läs mer om våra härliga Medleypass!

Personligen älskar vi gruppträningspass. Det är en sån peppande, bra energi i rummet och tillsammans pushar vi varandra att ta i liiite mer. Gruppträning passar även utmärkt om du är träningsovan då våra instruktörer leder dig genom passet. Håll även utkik efter en glad kettlebell på hemsidan, den visar vilka pass som vi kategoriserar som “glad träning”.

Vi tar fram 4 olika Medleypass som kommer i ny upplaga 3 ggr per år. Det är Medley Step, Medley Styrka, Medley Core och Medley Rörlighet. Alla dessa pass är Glad Träning, vilket innebär enkla rörelser och låga trösklar. Nedan kan du läsa mer om våra olika medleypass. 

Medley Step: Förkoreograferat pass med enkla steg på bräda.Medley Step är effektiv träning för framförallt ben och rumpa.

Medley Styrka: Medley Styrka innehåller övningar med fokus på styrka. Övningarna utförs i block och tidsbestämda intervaller.

Medley Core: Ett pass med fokus på bålstabilitet och att stärka de viktigaste musklerna i kroppen. Ett pass som passar alla, såväl nybörjare som vältränad.

Medley Rörlighet: I Medley Rörlighet använder du en foamroller för att massera och stretcha muskler och senor. Du arbetar utifrån dina egna förutsättningar och passet är oberoende av takt och tempo. 

Utöver detta har vi även en mängd andra pass såsom;

60+ Medley styrka: Innehåller övningar med fokus på styrka. Övningarna utförs i block och tidsbestämda intervaller. Du kan givetvis anpassa övningarnas tempo utifrån din egen förmåga och dagsform.

60+ Medley station: Ett pass som passar alla, gammal som ung, vältränad som nybörjare. Effektiv cirkelträning i lättanvända maskiner som inte kräver några inställningar. Du varvar övningar i maskinerna med olika mellanstationer.

80+ Medley station: Ett pass som passar alla, gammal som ung, vältränad som nybörjare. Effektiv cirkelträning i lättanvända maskiner som inte kräver några inställningar. Du varvar övningar i maskinerna med olika mellanstationer.

Medley Station: Medley Station är cirkelträning där du varvar övningar i lättanvända maskiner med stationer med olika typer av redskap. Du använder såväl din egen kropp som redskap; till exempel viktplattor, bollar eller gummiband. 

Hitta ditt gruppträningspass här!