Kom igång med träningen i vår!

Vårpromenader och löprundor är ju riktigt härligt, men vill du variera dig så finns det många gruppträningspass utomhus. Passa på att njuta ute nu när snön smält och sol och sippor börjar titta fram.

Vi vet alla hur skönt det är att röra på sig. Och ibland kan det vara skönt att slippa tänka på hur du ska träna och om du gör rätt. Därför är gruppträningspass perfekt. Den enda du behöver göra är att boka in dig och dyka upp. 

Utomhusträning 
Vi försöker anpassa våra utomhuspass så att det ska passa alla, oavsett ålder eller tidigare erfarenhet. Ibland är vissa pass inriktade mot en specifik målgrupp, exempelvis seniorer eller familjer. Läs gärna beskrivningen av passet så får du veta mer om vad passet innehåller. 

Våra utomhuspass
Några av de pass som vi just nu kör utomhus på våra anläggningar är; stavgång, bodypump, zumba (dans), löpning, intervallträning, och cirkelträning. Vi utökar och förändrar kontinuerligt så att det ska finnas variation över tid. Här hittar du alla pass: https://www.medley.se/vart-utbud/utomhustraning

Distans till varandra även utomhus
Det är lika viktigt att vi håller avstånd till varandra när vi är ute som när vi är inne. Vi väljer därför att träna på stora öppna ytor eller promenera, springa med lagom avstånd till varandra. Givetvis tränar vi inte om vi inte känner oss fullt friska.

Frisk luft & dagsljus
En extra bonus med att träna utomhus är att vi förutom rörelse och träning även får frisk luft och dagsljus. Kanske utomhusträning även blir en standard på gruppträningsschemat framöver - när allt som händer just nu är över - frisk luft och dagsljus är ju något vi behöver året om för att må bra.

Glöm inte att ta på dig kläder efter väder. Ta hand om dig och hoppas vi ses ute i vår!