Januari/ februari - utmaning | Onlinepass

Har du haft en seg start på träningsåret 2022? Då kan vi hjälpa dig. Nu när vi är i mitten på årets första månad så satsar vi på en lugn och inspirerande utmaning som sträcker sig över februari. Det är dags att utforska våra onlinepass!

Vi har en mängd online pass tillgängliga för våra träningsmedlemmar. Passen är indelade i Styrka, Kondition, Senior, Rörlighet och Core. Vår utmaning är att du ska testa ett nytt pass från varje kategori under januari och februari. Du kanske hittar ett favoritpass eller fastnar för något helt nytt. Välj det som passar dig just idag! 

Upplägg

Det blir inte enklare än så här. 1 onlinepass i veckan! Här får du exempel på ett varierat upplägg men såklart välja precis som du vill. 

V.3 Zumba pass 1

V.4 Medley styrka 1

V.5 Medley rörlighet 1

V.6 Medley core 1

V.7 Medleystolsgympa 1

V.8 Medleykondition 1

V.9 Parkbänkpass

Tanken med onlineträningen är att du ska kunna träna det mesta med det du har hemma tillsammans med instruktörerna hos oss på Medley. I vissa pass kan det dock förekomma träningsredskap. Om någon typ av redskap behövs, till exempel en stol eller en foamroller, så står det angivet i passbeskrivningen. De flesta av passen fungerar även utmärkt att träna tillsammans med barn. Varför inte ta med dig familjen ut och köra ett pass?! Här hittar du våra onlinepass 

Nu kör vi!