Har du provat våra Les Mills-pass?

Bästa träningen är den som blir av, brukar det ju sägas. Och alla som någon gång har utmanat sina äldre syskon i snöbollskrig vet ju att det är extra effektivt och roligt att träna i grupp. Vi erbjuder flera Les Mills-pass, de olika typerna av pass förbättrar både styrka, kondition och smidighet och håller alltid en hög nivå av kreativitet och kvalitet.

Vi tror att det finns något för just dig att testa på. Det är ju inte för inte som Les Mills är ett av världens mest populära koncept för träning i grupp. Alla Les Mills pass är förkoreograferade i rörelser och musik. Hitta ditt gruppträningspass här!

BODYPUMP: Styrketräning i grupp. Du tränar upp din styrka genom övningar med bland annat skivstång och viktplattor. Passet ger maximal träningseffekt på minimal tid.

CXWORX:  Effektivt pass som utmanar och stärker din coremuskulatur. Övningarna i detta pass hjälper dig framförallt att stärka bålmuskulaturen och de muskler som kopplar ihop över- och underkropp.

BODYATTACK: Atletisk konditionsträning. BODYATTACK ger även styrka och uthållighet genom aerobicsinspirerade rörelser utan större krav på koordination. Svettigt, utmanande och intensivt.

BODYBALANCE: Är en blandning av olika träningsformer; yoga, tai chi och pilates som ökar rörlighet, styrka och balans. Du rör dig till följsam musik, i ett lugnt tempo utifrån egen förmåga

BODYCOMBAT: Kampsportsinspirerad träning. Passet är högintensivt och passar dig som gillar att få upp pulsen, samtidigt som du tränar upp din rörlighet och smidighet.

GRIT CARDIO: Ger dig hög puls, en högintensiv träningsform med fokus på att maximera din förbränning och förbättra din kondition. Inga redskap förekommer.

GRIT STRENGTH: Intervallträning som passar dig som vill bli starkare i hela kroppen. Du jobbar intensivt med olika typer av styrkeövningar, med och utan redskap. 

GRIT ATHLETIC: Högintensiv intervallträning för dig som vill öka din spänst och explosivitet. Du använder både din egna kropp samt fria vikter och en stepbräda.

SPRINT: Ett högintensivt intervallpass på cykel. Det är en snabb och hård typ av träning som ger snabba resultat.

SH´BAM: Ett riktigt lyckopiller. Kom i form på dansgolvet till härlig musik som får det att spritta i benen. Vi dansar enkla och roliga danssteg till de senaste hitsen och gamla klassiker. 

Hoppas vi ses på ett pass!