Gruppträningspass utomhus - så funkar det i praktiken

Många av våra gruppträningspass går alldeles utmärkt att köra utomhus. Vi hoppas att du uppskattar träning ute lika mycket som vi och att du passar på att testa några av våra pass utomhus!

Utomhusträning för alla

Vi försöker anpassa våra utomhuspass så att det ska passa alla, oavsett ålder eller tidigare erfarenhet. Ibland är vissa pass inriktade mot en specifik målgrupp, exempelvis seniorer eller familjer. Läs gärna beskrivningen av passet så får du veta mer om vad passet innehåller. Har du frågor är du välkommen att prata med oss i receptionen eller ringa så berättar vi mer.

Du bokar som vanligt på medley.se eller i appen, se utomhusträning i schemat.

Våra utomhuspass

Några av de pass som vi just nu kör utomhus på våra anläggningar är; yoga, promenader, stavgång, backträning, zumba (dans), löpning, intervallträning, cirkelträning (vi varvar kondition- och styrkeövningar samt familjeträning - ett pass anpassat för hela familjen där barn från 10 år får vara med. Vi utökar och förändrar kontinuerligt så att det ska finnas variation över tid.

Frisk luft & dagsljus

En extra bonus med att träna utomhus är att vi förutom rörelse och träning även får frisk luft och dagsljus - och just frisk luft och dagsljus är ju något vi behöver året om för att må bra.

Glöm inte att ta på dig kläder efter väder.

Ta hand om dig och hoppas vi ses ute!

/Åsa