Gruppträningsfavoriter på Medley

Vi fick en fråga: Vilka är era mest populära gruppträningspass? Och det måste vi ju såklart hitta svaret på. Så vi dök ner i lite statistik gällande just gruppträning. Statistik är alltid kul så vad tror du, finns ditt favoritpass med på listan?

Vi på Medley har ett brett utbud av gruppträningspass och vår förhoppning är att det ska finnas något för alla oavsett nivå. I dagsläget finns det 73 olika gruppträningspass att välja mellan. Alla finns inte på alla anläggningar men variation finns om en säger så.

Topp 10 pass med flest deltagare är: 

  1. BODYPUMP®
  2. LES MILLS CORE™
  3. SPRINT®
  4. BODYBALANCE®
  5. Medley Styrka 
  6. TONE™
  7. ZUMBA®
  8. Vattenträning 
  9. Cirkelträning
  10. Medley Step 

Sammanfattningsvis skulle vi kunna säga att de populäraste passen också är bra inträdespass och de blir helt enkelt de mest välbesökta passen. Här kan du läsa mer om alla våra pass: https://www.medley.se/vart-utbud/grupptraning

Vårt mål för dig som medlem på Medley är att du ska känna och uppleva glädje men också framgång i din träning. Vi tror oss hittat vägen för att nå resultat och vi är redo att stötta dig. För att lyckas behöver vi lyssna på vad du vill med din träning och vilka mål du har. Vi kommer att göra allt för att vägleda dig så att du hittar rätt och inspirerar dig i din strävan att uppnå dina mål och just där är gruppträningspass så bra! Du får guidning, stöttning och pepp. Men framförallt så när du bokat en plats så är det större chans att träningen faktiskt blir av och att du får den där goa “efter träning känslan”. 

Och du vet väl att från din 13-årsdag är du välkommen att på egen hand delta på alla våra gruppträningspass. På flera anläggningar har vi dessutom utvalda familjepass där även barn från och med sin 10-årsdag kan vara med tillsammans med sin förälder.

Vi hoppas att vi får se dig på ett pass inom en snar framtid!