Fyll badbesöket med lekar och skratt

Badbesöket är det perfekta tillfället att återupptäcka allt roligt man kan ha i Medleys anläggningar; simma, leka, fika, umgås och skratta med familj och kompisar.

I bassängen kan alla simma, bada, leka och busa. Det behövs inga leksaker eller strukturerade aktiviteter om man inte vill. Något magiskt händer när vi glider ner i vattnet, när vi blir viktlösa, när barnen blir starka som Pippi och kan lyfta sina föräldrar. I badet kan man bara vara.

När man vill investera lite kvalitetstid med barnen – som under lov och helger – finns det få roligare, trevligare och tryggare aktiviteter än att ta med familjen till badet. Om inte vattnet och bassängen är nog för att underhålla hela familjen finns det oftast ett utbud av vågbassänger, rutschkanor, trampoliner och klätterväggar.

Inga begränsningar

Vi frågade Niklas Mexter (se bild nedan), anläggningschef på Medley Vilundabadet i Upplands Väsby om hur han ser på utvecklingen och den upplevelse man kan erbjuda idag. Behövs det några attraktioner över huvud taget eller räcker det med en fyrkantig bassäng?

Se fler tips på roliga lekar i simhallen här. Niklas tycker att allt för mycket av familjelivet idag kretsar kring datorer, plattor och mobiler. I stort sett oavsett vad man gör som familj idag, så finns mobilen eller plattan med på ett hörn. Men i badet blir det naturligt så att varken mobilen eller plattan följer med och resultatet blir att gästerna; kompisgäng, par eller familjer ägnar sig helt åt varandra.

Niklas rekommenderar också att man går till webbsajten för den lokala Medley-anläggningen för att se vad som gäller för öppettider och annat. Man bör även ta med sig simkläder, hänglås för att kunna låsa in sina kläder och annat. Han passar också på att påminna om att det är viktigt att alla badgäster tvättar sig noga innan badet, att man respekterar varningsskyltar och tillsägelser från badvärdarna som är där för att alla ska få en härlig upplevelse.

Klicka här för att se var din närmaste anläggning finns.