I samarbete med Apotek Hjärtat

Simma lugnt i höst

Med cirka 390 apotek runt om i landet är Apotek Hjärtat Sveriges största privata apoteksaktör. Visionen är att ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är en del av ICA Gruppen. För mer information se icagruppen.se och apotekhjärtat.se. Detta är en vision som är enkelt för oss på Medley att ställa oss bakom. Att få inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. 

 

Bli träningsmedlem! Träna och bada så mycket du vill

Nu får du som medlem i Klubb Hjärtat ett fin-fint erbjudande hos Medley. Få 15% på våra träningsmedlemskap vuxen (gäller ej endast badmedlemskap). Erbjudandet löses in på en Medley-anläggning genom att uppge koden TK19AH och gäller t.o.m 30 november.

 

Bada och simma 10 gånger hos Medley!

Nu får du som medlem i Klubb Hjärtat ett fin-fint erbjudande hos Medley. Få 20% på bada & simma klippkortet vuxen. Erbjudandet löses in på en Medley-anläggning genom att uppge koden LH19AH och gäller t.o.m 20 november.

Klippkortet är giltigt 1 år från inköpsdatumet och går endast att köpa i receptionen på våra anläggningar. För aktuell prislista se hemsidan under anläggningar eller kontakta din lokala anläggning. 

 

 

o