Kungsbacka badhus
null
I sommar sker tömning av några av våra bassänger. Vecka 25-32 är motionsbassängen stängt och familjebadet är stängt 6/7-20/7. Under perioden 6/7-20/7 har ordinarie omklädningsrum stängt och vi hänvisar våra gymgäster till de mindre omklädningsrummen (nummer 5 och 6)

Underhåll Kungsbacka Badhus sommaren 2024

För att ta hand om vår fantastiska anläggning så kommer vi under sommaren 2024 att genomföra standardunderhåll vilket framför allt påverkar 50 metersbassängen. 

Den kommer att tömmas och vara stängd under perioden 17:e juni till 11:e augusti. Familjebadet kommer att ha utökade öppettider men kommer att tömmas för underhåll och hålla stängt under perioden 6 juli  till 20 juli.

Du som medlem blir under perioden juni till augusti uppgraderad till ett Träning Sverige medlemskap som innebär att du kan simma, bada & träna på alla Medleys anläggningar i hela Sverige*. I Kungsbacka kommun kan du åka till Fjärås Simhall och söderut finns även våra anläggningar Pingvinen och Simstadion i Varberg. Utöver dessa har vi ytterligare ett 20-tal anläggningar runt om i Sverige som vi hoppas att du passar på att nyttja. Dessa hittar du här: www.medley.se.

Under hela sommaren kommer vi att erbjuda gruppträning både i vatten, i gymmet samt utomhuspass. Gymmet och relaxen har öppet hela sommaren.

Du som medlem kommer få ett separat mailutskick med mer information.

För övriga frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss i personalen.

*Gäller ej på Tinnerbäcksbadet i Linköping

Anläggningar